Media Sosial

fb  rss
faq hubungi-kami  aduan   peta-laman
Laman Utama Arkib Pengumuman 2023 Arkib Pengumuman 2023 AKTIVITI MIGRASI MYGOV*NET 1.0 KEPADA 2.0 DI WISMA PERSEKUTUAN KAPIT (KONSOLIDASI)

Tuan/ Puan,

Perkara di atas untuk dirujuk.

2.       Untuk makluman pihak tuan/puan, Perkhidmatan Rangkaian Telekomunikasi Bersepadu Kerajaan (MyGov*Net) akan menggunakan teknologi baharu Software-Defined Wide Area Network (SD-WAN). Oleh yang demikian, kerja-kerja berkaitan pemasangan dan pertukaran talian akan dilaksanakan secara berfasa bermula 1 Mac 2023 hingga 30 September 2023.

3.       Sehubungan itu, di bawah ini saya sertakan jadual pelaksanaan User Acceptance Test (UAT) yang melibatkan agensi di bawah seliaan bangunan pihak tuan/puan. Untuk makluman pihak tuan/puan, aktiviti ini akan melibatkan down-time yang dianggarkan beberapa jam sehingga selesai.

4.       Oleh itu, mohon kerjasama pihak tuan/puan untuk memanjangkan makluman ini kepada setiap agensi yang terlibat di bawah seliaan bangunan tuan/puan bagi memastikan kerja-kerja berkaitan berjalan lancar sebagaimana jadual perancangan sedia ada.

Rangkaian

image003

6.       Kerjasama daripada pihak tuan/puan saya dahului dengan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih.

Sekian, terima kasih.